Van deur tot deur

Alles voor die lach!

Gratis ophalen en terug brengen?

Voor ons is niets te gek! Wij begrijpen heel erg goed dat u uw herinneringen niet via de post wilt versturen. U kunt ze ook brengen, maar we halen ze ook met alle liefde op! In een straal van 10 km om onze 2 vestigingen Lisse en Lunteren is dit geheel gratis. 

Woont u verder weg? Ook geen probleem. Voor iedere kilometer extra vanuit het centrum van Lisse of Lunteren rekenen wij €1,60 per kilometer. En daarvoor halen wij uw video banden op en komen wij ze ook weer terug brengen. Let wel op, dit is alleen van toepassing bij een minimaal factuurbedrag van € 45,-.

Wilt u de video banden brengen? Geen probleem, zelfs opsturen mag! Indien wij uw video banden moeten terug sturen, reken wij € 7,50-.

Straal Lisse

Ons eerste vestiging zit in Lisse en met een omtrek van 10 km worden videobanden gratis bij u thuis opgehaald. Dit zijn bijvoorbeeld de volgende plaatsen: Lisse, Lisserbroek, Abbenes, Nieuw Vennep, Hillegom, Noordwijkerhout en Sassenheim.

Straal Lunteren

Ons andere locatie is gevestigd in Lunteren en met een omtrek van 10 km worden ook daar uw videobanden gratis bij u thuis opgehaald. Dit zijn bijvoorbeeld de volgende plaatsen: Lunteren, Ede, Veenendaal, Barneveld, Renswoude, Ederveen.

Hulp nodig?