Video's voor altijd!

Wij zijn gek op digitaal

Digitaliseren

Iedereen kent het wel, geweldige opnames die in de kast stof liggen te happen. Er is geen video recorder meer in huis die het kan afspelen, en de geweldige momenten kunnen niet meer opgehaald worden... Dat is toch jammer en daarom is digitaliseren wat je moet doen! Voor u, uw kleinkinderen, en elke generatie die volgt.

Hoe werkt het eigenlijk?
Wij beschikken over professionele apparatuur die live de beelden omzet in een digitaal bestand. Dit betekend dat de gehele film afgespeeld dient te worden en dit direct wordt omgezet naar een digitaal bestand in een speciaal video programma. Na het digitaliseren van de gehele video wordt deze omgevormd tot MP4.

Diverse apparatuur
Voor ieder type video band hebben wij een aparte recorder die al uw herinneringen digitaliseert. Zo kunnen wij tegelijkertijd diverse video banden digitaliseren en zorgen we voor een snelle service.

Wat is MP4?
MP4 is een extensie die aangeeft dat het betreffende bestand een gecomprimeerd video bestand is. De gebruikte compressie techniek wordt veel toegepast in mobiele apparatuur, zoals mobiele telefoons met video-opnamefunctie. Daarbij is het uitermate geschikt om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Belangrijk!
Digitaliseer nu het nog kan. Hoe langer u er mee wacht hoe minder apparatuur er beschikbaar is om uw herinneringen te digitaliseren. En hoe gaaf zou het zijn geweest als wij beelden van uw eigen familie van 4 generaties geleden nog had kunnen terug kijken...

Let op : De kwaliteit van het beeld gaat met de jaren achteruit. Digitaliseren dus!

Hulp nodig?