JaarMedia

Uw glimlach is ons werk!

Werken met een glimlach

Het leven gaat om leuke dingen doen en leuke herinneringen ophalen. De passie voor video’s maken, bewerken en herbeleven zit in mijn bloed. Ik ben Jari en ik wil dat iedereen zijn herinneringen eenvoudig kan herbeleven!

Mijn gevoel voor herinneringen…
Weet je nog die leuke vakantie op de camping, of de trouwdag van je ouders of opa en oma? En dan komt altijd het fotoboek tevoorschijn, maar waarom niet de film? Dat is toch veel leuker! Al jaren verbaast mij dat en heb dan ook besloten om het digitaliseren voor iedereen mogelijk te maken!

Succes kwam er snel…
Met een eenvoudige installatie begonnen en voor ik het wist waren alle video banden van de gehele familie gedigitaliseerd en werd er gezegd; ‘Hier moet je wat mee doen Jari!’ Zo gezegd zo gedaan!

Jaar later…
We doen vele videobanden in de week en elke klant gaat tevreden de deur uit. Het leukste is altijd dat de meeste klanten na een week ons bellen, Whatsappen of mailen dat ze zo blij zijn met het resultaat. Dit is dat ook precies de reden waarvoor wij het doen! Wil je meer over mij, de mogelijkheden of iets anders weten? Neem gerust contact met mij op, u zult snel reactie ontvangen!

Volg ons ook op …

Zorg...

De waarde van een videoband is niet te beschrijven! Dat weten wij als geen ander. Met grote zorgvuldigheid gaan wij met uw video beelden om. Na afloop ontvangt u naast de digitale video altijd uw video banden terug!

voor een lach

De lach op uw gezicht is door u gefilmd en door ons digitaal gemaakt, hoe leuk is dat! Omdat het om persoonlijke beelden gaat, is onze service dan ook heel persoonlijk! Soms zelfs van deur tot deur! Waar vindt u dat nog…

Hulp nodig?