USB of DVD?

Uw wens wordt geregeld!

Wat zijn de verschillen?

Check hier éénvoudig het verschil tussen USB, harddisk of DVD met de daarbij horende prijzen.

Ik kies USB of harddisk!

Verstandige keus! U kiest voor een zeer moderne opslagmethode. In de meeste moderne tv’s zit een USB aansluiting waar u heel eenvoudig alle beelden op uw tv kunt herbeleven. Kortom, u bent klaar voor de toekomst. 

USB stick’s of externe harde schijven kunnen wij leveren, maar als u het prettig vindt dan kunt u ze zelf ook aanleveren. Wel is het belangrijk dat de USB voldoende opslagcapaciteit heeft. Onderstaand hebben wij een tabel  waar u rekening mee moet houden.

Heeft u geen USB stick, geen zorgen! Dan regelen wij dit voor u. Zie onderstaande prijslijst.

Wij zorgen voor een snelle en veilige usb stick die u voor iedere computer of tv kunt gebruiken. 

 

Ik kies DVD

Kan ook! De opvolger van de videobanden zijn de DVD’s. Houdt u er echter wel rekening dat u mogelijk na een aantal jaar de DVD’s weer overgezet moeten worden. Kiest u toch voor DVD’s? Dan raden wij u zeer aan om voor zowel voor USB als DVD te kiezen.

DVD’s verzorgen wij zelf, dit is van belang omdat wij ervoor moeten zorgen dat video met de juiste kwaliteit wordt gebrand op de DVD. Om de videobanden naar DVD over te zetten rekenen wij een extra  bedrag van € 4,99 per twee uur video.

Heeft u nog vragen over het omzetten naar DVD of andere mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Hoeveel opslag capaciteit heb ik nodig?

Van tevoren maken we een schatting hoeveel geheugen u nodig heet. Maar als alle videobanden omgezet zijn bekijken we hoeveel geheugen dat in neemt en kiezen we een geschikte usb daarvoor uit. Zo ben u altijd het goedkoopst uit.

Aantal uur videoHoeveel opslag capiciteit nodigPrijzen voor een USB
Tot 10 uur16 GB€ 14,99
Tot 20 uur32 GB€ 19,99
Tot 40 uur64 GB€ 24,99
Tot 90 uur128 GB€ 29.99
   

Heeft u zelf een USB of harddrive?

Super fijn! Dan zetten we graag al uw video beelden op uw eigen usb of hard drive. Scheelt ook weer in de kosten en is net zo makkelijk. Echter moet de usb of hard drive wel aan een aantal specificaties doen:

  • Opslagcapaciteit bedraagt minimaal de aangegeven hoeveelheid zoals hierboven beschreven
  • Snelheid: De usb of hard drive moet voorzien zijn van minimaal usb 3.0 of hogere versie. (In de meeste gevallen ziet u of de binnenkant van de usb blauw is.)
  • Betrouwbaar: Het is kostbaar materiaal dat er op gaat dus zorg ervoor dat de usb er nog goed uit ziet en geen beschadigingen heeft bijvoorbeeld.
Hulp nodig?